Over ons

Historiek

Restaurant De Stove werd in 1985 opgericht door Gino en Erica. Na 32 jaar lieten zij met trots de fakkel over aan Nico Vandendriessche en Debbie Devos, een getalenteerde en gediplomeerde kokin aan het fornuis en een gedreven gastheer die de bediening voor zijn rekening neemt. We laten u graag proeven van heerlijke en gezonde gerechten waar authenticiteit en gezelligheid centraal staan.

Jeugdig oud

Het restaurant is een prachtige combinatie van jong en oud. Met een knipoog naar het verleden bezorgt het restaurant je een familiale en gezellige sfeer. Nico & Debbie zorgen voor een jeugdige toets waardoor er een mooie samensmelting aanwezig is van het rijke verleden en de mooie toekomst.

Culinair

De passie en warmte van het restaurant wordt ook teruggevonden in de keuken. Elk bord dat de keuken verlaat wordt met de nodige finesse en vastberadenheid afgewerkt. Iedereen is welkom om te genieten van een culinaire lunch of menu. Debbie is een vrouw die van aanpakken weet en beschikt over de nodige professionele ervaring om uw smaakpapillen op de proef te stellen.