Menu
Suggesties
a la carte

Wij zijn in jaarlijks verlof van 21 mei tot en met 26 mei.

 

Voorgerechten

Rosbief € 21
Miriekswortel- radijs

Coquilles € 25
Crème van groene asperges- Mimolette kaas

Witte asperges met gerookte zalm € 22
Gekookt eitje- peterselie

Hoofdgerechten

Lamssteak met tijmsausje € 36
Witte en groene asperges- crème van wortel

Witte asperges met gerookte zalm € 34
Gekookt eitje- peterselie- krielaardappelen

Nagerechten

Aardbeien dessert € 11
Rabarbersoepje- limoensorbet

Wij verwelkomen kinderen graag vanaf de leeftijd van 12 jaar
Minimum 1 hoofdgerecht per persoon - Extra couvert €4 per persoon

 

Wij zijn in jaarlijks verlof van 21 mei tot en met 26 mei.

Wij zijn in jaarlijks verlof van 21 mei tot en met 26 mei.

 

VOORGERECHTEN

CARPACCIO VAN GEROOKTE HOLSTEIN € 23,5
Crème van pijnboompitten- rode pesto- Parmezaan kaas

KAASKROKETJES MET TRUFFEL € 21
Romeinse sla- Parmezaanse kaas- truffel mayonaise

GARNAALKROKETTEN € 23
Gemengd slaatje-  limoen

TRIO VAN GEROOKTE VIS € 22
Zalm- paling- makreel- cocktailsaus

CARPACCIO VAN RODE BIET € 19
Geitenkaas- rucola- walnoten

WARME PEER € 18
Roquefort kaas- fruitbroodje- mosterdsla- nootjes

SALADES

GEROOKTE ZALM € 28
Gemengd slaatje- witloof- bieslookdressing

FALAFEL € 26
Gemengd slaatje- paprika- sesamdressing

HOOFDGERECHTEN

STEAK VAN WIT BLAUW € 32
Fris slaatje- frietjes- verse mayonaise

IERSE RIB EYE € 38
Fris slaatje- frietjes- verse mayonaise

Peper roomsaus € 4,5
Champignon roomsaus € 4

STOOFPOTJE VAN VARKENSWANGEN MET BRUGSE ZOT € 29
Fris slaatje- frietjes- verse mayonaise

DORADE FILET MET BOUILLABAISSE SAUS € 30
Karnemelkpuree- prei- schelpjes

BOUILLABAISSE € 37
Vis van de dag- schelpjes mix

GEVULDE PAPRIKA € 28
Chili sin carne- rijst

SUPPLEMENT FRIETJES € 4
SUPPLEMENT BROOD € 4
SUPPLEMENT SLAATJE € 4,5
(niet mogelijk als voorgerecht)

NAGERECHTEN

DAME BLANCHE € 9
Vanille ijs- warme chocoladesaus- slagroom

COUPE AVOCAAT € 11
Vanille ijs- advocaat- slagroom

CHOCOLADE LAVA € 10
Vanille ijs- rood fruit

CREME BRULEE € 8

Wij verwelkomen kinderen graag vanaf de leeftijd van 12 jaar

Minimum 1 hoofdgerecht per persoon - Extra couvert €4 per persoon

 

Wij zijn in jaarlijks verlof van 21 mei tot en met 26 mei.