Menu
Lunch
Menu
SEIZOENMENU: ASPERGES

LUNCH

Fruitig slaatje met gerookte zalm

Of

Sla soep
***
Rundersteak met dragonsaus, witloof salade met blauwe kaas en krielaardappelen

soep & hoofdgerecht: € 21,00
Voorgerecht & hoofdgerecht: € 23,50
Dessert: + € 4,50

VOORGERECHTEN*

MOSSELTJES OP THAISE WIJZE € 15,00
Glasnoedels- selder- kokosroom

TARTAAR VAN ZEEBAARS € 16,50
Gerookte paling- limoen- zure room

TATAKI VAN RUND € 13,00
Filet puur- wakamé- sojasaus

GEROOKTE EENDENBORST € 14,00
Witte kool- currysaus

CARPACCIO VAN RODE BIET € 11,50
Geitenkaas- walnoten- notensla

SOEP VAN DE DAG € 9,00
               - Spiesje van tomaat mozzarella
               - Spiesje van Brugse ham en mozzarella
               - Spiesje van heilbot en mozzarella


HOOFDGERECHTEN

KABELJAUW € 26,00
Zeeboontjes- kokkeltjes- trostomaatjes

GAMBAS € 25,00
Pastisboter- quinoa- paprika

KWARTELFILETS MET PORTOSAUS € 23,00
Peterselie aardappelen- jonge worteltjes

VARKENS MIGNONETTE MET DRAGONSAUS € 21,00
Rode krielaardappelen- fris slaatje

GEVULDE COURGETTE BOL € 19,00
Paprika- feta- bulgur


NAGERECHTEN- DESSERTS

SOEPJE VAN AARDBEIEN € 9,00
Mascarpone ijs

CREME BRULEE € 7,00

MOEULEUX € 7,50
Vanille ijs- bosbesjes

TRIO VAN BRUGSE KAZEN € 12,00
Brugs beschuitje- confituur- noten- rozijnen

*Het is niet mogelijk om enkel een voorgerecht of soep te nemen/ 1 tafel= 1 rekening= 1 transactie

GROENE ASPERGES
Coquilles- avocado- sesam

WITTE ASPERGES
Zwarte hoeve kip- kriel aardappelen

GECONFIJTE ASPERGE
Panna cotta- aardbeien- bosbesjes

Menu: € 44,00
Met aangepaste wijnen: + € 16,00

Openingsuren

maandag
11u45 - 14u00 & 17u45 - 21u15

dinsdag
11u45 - 14u00 & 17u45 - 21u15

woensdag
11u45 - 14u00

donderdag
gesloten

vrijdag
17u45 - 21u15

zaterdag
11u45 - 14u00 & 17u45 - 21u15

zondag
11u45 - 14u00 & 17u45 - 21u15

Ons restaurant is open op feestdagen.

Contact

Restaurant De Stove
Kleine Sint-Amandsstraat 4
8000 Brugge

info@restaurantdestove.be
+32(0)50 33 78 35