Menu
suggesties
a la carte
Lunch

VOORGERECHTEN

COQUILLES
Groene asperge- Mimolette kaas- kwarteleitjes

KROKETJES VAN KIP EN LIMOEN
Paprika- sojascheuten- sesamzaadjes

CARPACCIO VAN RODEBIET
Geitenkaas- walnoten- rucola

HOOFDGERECHTEN

SLIPTONGETJES MEUNIERE
Fris slaatje- frietjes- verse mayonaise

KRAAI BIEFSTUK/ SCHORSVEL
Kruidenboter- fris slaatje- frietjes

VEGETARISCHE KIP
Glasnoedels- wokgroenten maïskolfjes

SALADES

SALADE MET GEFRITUURDE VISREEPJES
Dille- limoen- verse tartaarsaus

SALADE MET BRUGSE HAM
Kaki- walnoten- Parmezaanse kaas

SALADE MET FALAFEL
Gemengde salade- paprika- sesamdressing

NAGERECHTEN

GEGRATINEERDE AARDBEIEN
Limoncello- amandelkoekjes- munt

MOELLEUX AU CHOCOLAT
Vanille ijs- rood fruit

COCKTAILS

COCKTAIL MAISON
Cognac- franklin ginger ale- limoen

BELGISCHE GIN TONIC
Filliers dry gin 28- franklin tonic water

VIRGIN GIN TONIC
Seedlip spice 94- franklin tonic water

VIRGIN MOSCOW MULE
Franklin ginger beer- limoen

VOORGERECHTEN

ARTISANALE GARNAALKROKETTEN 3/5 STUKS 
Gemengd slaatje- citroen

HUISGEMARINEERDE ZALM
Mierikswortel- rode biet- toast

RUNDSCARPACCIO VAN ANGUS
Foie gras- crème van roquefort- pijnboompitten

DUIVENFILET MET PORTO
Risotto- champignon mengeling

GEVULDE PUNTPARIKA
Quinoa- groene pesto- roomkaas

SOEP VAN DE DAG
Spiesje van tomaat mozzarella


HOOFDGERECHTEN

ZEEBAARS MET CHAMPIGNONJUS
Risotto- kokkeltjes- mosselen

MOSSELEN OP THAISEWIJZE
Glasnoedels- selder- kokosroom

VARKENSWANGETJES MET BRUGSE ZOT
Witloofslaatje- verse kroketjes

AMERICAIN PREPARE
Gemengd slaatje- frietjes- verse mayonaise

CHILI MET VEGETARISCH GEHAKT
Rode linzen- zure room- koriander

NAGERECHTEN

DAME BLANCHE IN A JAR
Vanille ijs- warme chocoladesaus- slagroom

KOLONEL
Citroensorbet- limoncello

CREME BRULEE
 

SABAYON MET KRIEKBIER (minimum 2 pers.)
Rood fruit- vanille ijs

BRUGS KAASBORDJE
Brugge dentelle- Brugge dentelle caractère- Brugge Blomme

LUNCH

Soep en hoofdgerecht: €18,50

De lunch wordt niet geserveerd op zon- en feestdagen

Openingsuren

maandag
11u45 - 14u00 & 17u45 - 21u00

dinsdag
11u45 - 14u00 & 17u45 - 21u00

woensdag
gesloten

donderdag
gesloten

vrijdag
11u45 - 14u00 & 17u45 - 21u00

zaterdag
11u45 - 14u00 & 17u45 - 21u00

zondag
11u45 - 14u00 & 17u45 - 21u00

Ons restaurant is open op feestdagen.

Contact

Restaurant De Stove
Kleine Sint-Amandsstraat 4
8000 Brugge

info@restaurantdestove.be
+32(0)50 33 78 35