Menu
Suggestiemenu
Menu
Lunch
Kerst- en nieuwjaarsmenu

SUGGESTIEMENU

TRIO VAN WILD PATE’S
Hert- haas- fazant- uien confituur

°°°
FAZANTENFILET MET WILDSAUS
Wintergroeten- butter nut- veenbessen

°°°
WARME APPELTAART
Karamel- roomijs

 

Menu: € 45,00

Het is niet mogelijk om deze menu te wijzigen.

Heeft u een allergie aan een bepaald product, dan passen we het gerecht voor u aan.

VOORGERECHTEN*

MOSSELTJES OP THAISE WIJZE € 15,00
Glasnoedels- selder- kokosroom

COQUILLES € 16,50
Chorizo- zeeboontjes- vis jus

PORTOBELLO € 13,00
Seranno ham- rode pesto- pijnboompitten

TRIO VAN WILDPATE’S € 18,00
Hert- haas- fazant- uien confituur

WARME PEER € 11,50
Roquefort- walnoten- rucola salade

SOEP VAN DE DAG € 9,00
- Spiesje van tomaat mozzarella
- Spiesje van Brugse ham en mozzarella
- Spiesje van heilbot en mozzarella


HOOFDGERECHTEN

KABELJAUW MET SAFRAANSAUS € 26,00
Krielaardappelen- garnaaltjes- prei

BOUILLABAISSE € 29,00
Vis volgens marktaanbod- gamba- schelpjes

KWARTELFILETS MET PORTOSAUS € 24,00
Knolselder- zilveruitjes- macadamia noten

FAZANTENFILET MET WILDSAUS € 28,00
Butternut- wintergroenten- veenbessen

GEVULDE COURGETTE BOL € 19,00
Paprika- feta- bulgur


NAGERECHTEN

VERWENBORD € 9,00
Crème brulee- moelleux- roomijs

CREME BRULEE € 7,00

MOELLEUX € 7,50
Vanille ijs- bosbesjes

TRIO VAN BRUGSE KAZEN € 12,00
Brugs beschuitje- confituur- noten- rozijnen

LUNCH MENU

Carpaccio van huis gemarineerde zalm met kruidensla
Of
Venkelsoep met erwten en munt
°°°°
Eendenfilet met sinaasappelsaus, pastinaakpuree en gestoofd witloof

soep & hoofdgerecht: € 21,00
Voorgerecht & hoofdgerecht: € 23,50
Dessert: + € 4,50

KERST- EN NIEUWJAARSMENU

CAVA MET WELKOMSHAPJE
°°°
COQUILLES
Chorizo- zeeboontje- visjus

°°°
FEESTELIJKE BOUILLABAISSE
Langoustines- grijze garnalen- zeeduivel

°°°
HERTENSTEAK MET WILDSAUS
Knolselder- zilveruitjes- macadamia noten
°°°
DESSERT MET SPAANSE ROOTS
Licor 43- parfait- bresilienne nootjes

4 gangen menu: € 84,00 p.p.
Dranken inclusief: + € 26,00 p.p.
( 3 glazen wijn en 0,5l water p.p.)

Wij serveren op de feestdagen enkel dit menu
Het is dan ook niet mogelijk om dit menu te wijzigen.

Onze openingsuren zijn gewijzigd op volgende data's:
24 december:
17u45 - 21u00 VOL ZET

25 december:
17u45 - 21u00 VOL ZET

31 december:
17u45 - 21u00 VOL ZET

1 januari:
17u45 - 21u00

Reserveringen zijn enkel bevestigd na contact en betaling.

Openingsuren

maandag
11u45 - 14u00 & 17u45 - 21u00

dinsdag
11u45 - 14u00 & 17u45 - 21u00

woensdag
gesloten

donderdag
gesloten

vrijdag
11u45 - 14u00 & 17u45 - 21u00

zaterdag
11u45 - 14u00 & 17u45 - 21u00

zondag
11u45 - 14u00 & 17u45 - 21u00

Ons restaurant is open op feestdagen.

Contact

Restaurant De Stove
Kleine Sint-Amandsstraat 4
8000 Brugge

info@restaurantdestove.be
+32(0)50 33 78 35