Menu
a la carte
suggesties

VOORGERECHTEN

ARTISANALE GARNAALKROKETTEN 3 STUKS
Gemengd slaatje- citroen

HUISGEMARINEERDE ZALM
Blini- zure room- granny smith appel

ROSBIEF
Mierikswortel- gemarineerde radijs

KROKETJE VAN KIP
Sojascheuten- sesam- limoen

GEPANEERD EITJE MET SESAM V
Bloemkoolmousseline- beukzwammen

SOEP VAN DE DAG
 

SUPPLEMENT FRIETJES MET  VERSE MAYONAISE

SALADES

SALADE MET GEFRITUURDE VISREEPJES
Dille- limoen- verse tartaarsaus

SALADE MET GEROOKTE KIP
Meloen- walnoten- Parmezaanse kaas

SALADE MET FALAFEL V
Gemengde salade- paprika- sesamdressing

HOOFDGERECHTEN

ZEETONG MEUNIERE
Fris slaatje- frietjes- verse mayonaise

MOSSELEN OP THAISEWIJZE
Glasnoedels- selder

KRAAI BIEFSTUK/ SCHORSVEL
Kruidenboter- fris slaatje- frietjes

STOOFPOTJE VAN VARKENSWANGEN
Verse kroketjes- witloofslaatje

VEGETARISCHE KIP V
Glasnoedels- wokgroenten

NAGERECHTEN

DAME BLANCHE IN A JAR 
Vanille ijs- warme chocoladesaus- slagroom

COUPE ADVOCAAT IN A JAR 
Vanille ijs- advocaat- slagroom

MOELLEUX AU CHOCOLAT 
Vanille ijs- rood fruit

BELGISCH KAASBORDJE
Fruitbroodje- noten- confituur

Voorgerechten

COQUILLES
Groene asperges- mimolette kaas- kwarteleitje

BRUGSE HAM
Witte asperges- tomatenvinaigrette- rucola

ASPERGEKROKETJES V
Witte asperger- zeekraal

Hoofdgerechten

ZEEBAARS
Asperges- bulgurrisotto

KALFSOESTER MET  DRAGONSAUS
Gegrilde asperges- kervelpuree

ASPERGES MET PESTO "A LA FLAMANDE" V
Krielaardappelen- gekookt eitje- peterselie

Nagerechten

RABARBERSOEPJE
Aardbeien- citroensorbert

SABAYON MET KRIEKBIER
Vanille ijs- warme krieken

 

Openingsuren

maandag
11u45 - 14u00 & 17u45 - 21u00

dinsdag
11u45 - 14u00 & 17u45 - 21u00

woensdag
gesloten

donderdag
gesloten

vrijdag
11u45 - 14u00 & 17u45 - 21u00

zaterdag
11u45 - 14u00 & 17u45 - 21u00

zondag
11u45 - 14u00 & 17u45 - 21u00

Ons restaurant is open op feestdagen.

Contact

Restaurant De Stove
Kleine Sint-Amandsstraat 4
8000 Brugge

info@restaurantdestove.be
+32(0)50 33 78 35