Menu
suggesties
a la carte
kerst en oudjaar menu
Lunch

VOORGERECHT

TRIO VAN WILDKROKETJES €17,00
Pompoen- cantharel- veenbessen

COQUILLES MET WITTE WIJNSAUS €19,00
Zeekraal- chorizo

BRIOCHE MET BOSCHAMPIGON €18,00
Rucola- crème van pompoen

HOOFDGERECHT

HERTENSTEAK MET PORTOSAUS €29,00
Crème van pastinaak- winter groentjes

EVERZWIJNERAGOUT MET COGNAC €27,00
verse kroketjes- witloof- gestoofd peertje

LENGFILET MET VISJUS €25,00
Preistoemp- schelpjes- gekonfijte tomaatjes

SLAATJE MET GEROOKTE EEND €23,00
Framboos- feta- frambozendressing

SLAATJE MET FALAFEL €22,00
Paprika- munt- sesamdressing

DESSERT

WARME APPELTAART €12,00
Calvados- vanille ijs- slagroom

MOELLEUX AU CHOCOLAT € 8,00
Vanille ijs- rood fruit

 

Wij zijn uitzonderlijk gesloten op 19 november.

VOORGERECHTEN

ARTISANALE GARNAALKROKETTEN 3/5 STUKS € 18,00/€ 24,00
Gemengd slaatje- citroen

HUISGEMARINEERDE ZALM € 17,00
Mierikswortel- rode biet- toast

CARPACCIO VAN HOLSTEIN € 18,00
Crème van pijnboompitten- zongedroogde tomaten

TRIO VAN WILDPATE € 19,00
 Haas- fazant- reebok

PORTOBELLO € 14,00
Rucola- rode pesto- pijnboompitten

SOEP VAN DE DAG €  9,00
Spiesje van tomaat mozzarella


HOOFDGERECHTEN

ZEEBAARS MET CHAMPIGNONJUS € 26,00
Quinoa- kokkeltjes- broccolicrème

BOUILLABAISE VAN DE NOORDZEE € 29,00
Vis van de dag- garnalen- schelpjes

VARKENS RIB EYE “BRASVAR” MET BLACKWELL SAUS € 24,00
Bloemkool- augurk

BEKEGEMSE EENDENFILET MET SINAASAPPELSAUS € 27,00
Krielaardappelen- gemengde warme groeten

LINZENCURRY MET HALLOUMI € 20,00
Paprika- courgette- kokosmelk

NAGERECHTEN

DAME BLANCHE IN A JAR €  8,00
Vanille ijs- warme chocolade saus- slagroom

CREME BRULEE €  7,00

SABAYON MET KRIEKBIER (minimum 2 pers.) €  10,00/ p.p.
Rood fruit- vanille ijs

BRUGS KAASBORDJE € 12,00
Brugge dentelle- Brugge dentelle caractère- Brugge blomme

 

Wij zijn uitzonderlijk gesloten op 19 november.

KERST EN OUDJAAR MENU

TRIO VAN WELKOMSHAPJES
Huis gemarineerde zalm- wildpaté- bouillabaisse

°°°

COQUILLES MET WITTE WIJNSAUS
Chorizo- zeekraal

°°°

HERTENSTEAK MET PORTOSAUS

Crème van pastinaak- wintergroentjes

°°°

ZOETE ZONDE VAN MINI DESSERTS

IJstaart- pastel de nata- moelleux

Menu: € 74,00 p.p.

 

Op 24 en 31 december wordt enkel dit menu geserveerd, het is dan ook niet mogelijk om dit menu te wijzigen.
Reserveringen zijn enkel bevestigd na contact en betaling

LUNCH 15/11-23/11

Soep van de dag

°°°
Hertenstoofpotje met krieken en aardappelkroketjes

Soep en hoofdgerecht: €18,50

De lunch wordt niet geserveerd op zon- en feestdagen
Wij zijn uitzonderlijk gesloten op 19 november.

Openingsuren

maandag
11u45 - 14u00 & 17u45 - 21u00

dinsdag
11u45 - 14u00 & 17u45 - 21u00

woensdag
gesloten

donderdag
gesloten

vrijdag
11u45 - 14u00 & 17u45 - 21u00

zaterdag
11u45 - 14u00 & 17u45 - 21u00

zondag
11u45 - 14u00 & 17u45 - 21u00

Ons restaurant is open op feestdagen.

Contact

Restaurant De Stove
Kleine Sint-Amandsstraat 4
8000 Brugge

info@restaurantdestove.be
+32(0)50 33 78 35