Menu
suggestie menu
Menu
Lunch

SUGGESTIEMENU

VARKENSWANG
Oesterzwam- enoki- spekjes

°°°
EENDENFILET MET SINAASAPPELSAUS  
Wintergroeten- butter nut

°°°
DESSERT MET SPAANSE ROOTS
Licor 43- roomijs- breselienne nootjes

 

Menu: € 45,00

Wij serveren dit menu per tafel.
Het is niet mogelijk om deze menu te wijzigen.

Heeft u een allergie aan een bepaald product, dan passen we het gerecht voor u aan.

VOORGERECHTEN*

MOSSELTJES OP THAISE WIJZE € 15,00
Glasnoedels- selder- kokosroom

COQUILLES € 16,50
Chorizo- zeeboontjes- vis jus

TRIO VAN EEND € 18,00
Foie gras- rilette- gerookte eendenborst

VARKENSWANG € 16,00
Oesterzwam- enoki- spekjes

WARME PEER € 11,50
Roquefort- walnoten- rucola salade

SOEP VAN DE DAG € 9,00
- Spiesje van tomaat mozzarella
- Spiesje van Brugse ham en mozzarella
- Spiesje van heilbot en mozzarella


HOOFDGERECHTEN

KABELJAUW MET SAFRAANSAUS € 26,00
Krielaardappelen- garnaaltjes- prei

BOUILLABAISSE € 29,00
Vis volgens marktaanbod- gamba- schelpjes

KWARTELFILETS MET PORTOSAUS € 24,00
Knolselder- zilveruitjes- macadamia noten

EENDENFILET MET SINAASAPPELSAUS € 27,00
Butternut- wintergroenten

GEVULDE COURGETTE BOL € 19,00
Paprika- feta- bulgur


NAGERECHTEN

VERWENBORD € 9,00
Crème brulee- moelleux- roomijs

CREME BRULEE € 7,00

MOELLEUX € 7,50
Vanille ijs- bosbesjes

TRIO VAN BRUGSE KAZEN € 12,00
Brugs beschuitje- confituur- noten- rozijnen

LUNCH MENU

Rundscarpaccio 
Of
Wortel kokossoep
°°°
Skrei met zuidersestoemp en tijmboter

soep & hoofdgerecht: € 21,00
Voorgerecht & hoofdgerecht: € 23,50
 

Openingsuren

maandag
11u45 - 14u00 & 17u45 - 21u00

dinsdag
11u45 - 14u00 & 17u45 - 21u00

woensdag
gesloten

donderdag
gesloten

vrijdag
11u45 - 14u00 & 17u45 - 21u00

zaterdag
11u45 - 14u00 & 17u45 - 21u00

zondag
11u45 - 14u00 & 17u45 - 21u00

Ons restaurant is open op feestdagen.

Contact

Restaurant De Stove
Kleine Sint-Amandsstraat 4
8000 Brugge

info@restaurantdestove.be
+32(0)50 33 78 35